CRM-Konsulterna sköter moln-CRM åt både Apollo och Birka Cruises

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att ha använt flera olika lösningar för att se och sköta kundernas resa till båtresan väljer nu Birka Cruises att satsa fullt ut på Dynamics 365 inom området. CRM-Konsulterna är ny leverantör och de ska implementera Birka Cruises Power Platform, ett specialanpassat CRM-system. Mycket av arbetet var att gå från on-premise till molnet. Anna Puhakka, CRM Manager på bolaget, menar att hon känner sig trygg med implementeringen och att fördelarna är långsiktiga. "- Vi ser...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon