CRM-Konsulterna sköter moln-CRM åt både Apollo och Birka Cruises

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att ha använt flera olika lösningar för att se och sköta kundernas resa till båtresan väljer nu Birka Cruises att satsa fullt ut på Dynamics 365 inom området. CRM-Konsulterna är ny leverantör och de ska implementera Birka Cruises Power Platform, ett specialanpassat CRM-system. Mycket av arbetet var att gå från on-premise till molnet.

Anna Puhakka, CRM Manager på bolaget, menar att hon känner sig trygg med implementeringen och att fördelarna är långsiktiga.

”- Vi ser ett behov av att hantera kunden i 360-läge och sammanfoga de olika datasilorna. Det vi vill är bland annat att samla info från ett kundmöte för att använda i under kundresan i ett annat kundmöte. Det blir en kvalitetssäkring gentemot kund att vi alltid har samma höga nivå i service lika väl som det effektiviserar arbetsflödet internt.”

CRM-Konsulterna tar med mycket erfarenhet från CRM-arbetet för Apollo, inom samma industri. Birka Cruises är den enda renodlade kryssningsrederiet på Östersjön och även de enda som gör långkryssningar till destinationer runt Östersjön.