Apotek hjärtat e-handel live på EPiServer och eSales

In Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Nya responsive commerce lösningen Apotekhjartat.se är släppt. Den nya sajten är responsiv, däremot i bara två steg, och erbjuder fri frakt över 300:- SEK (vilket även kassan lockar med). Dessutom finns "Populära produkter" (från Apptus eSales) på framsidan, en menynavigering som i flera steg utgår från behov samt en omfattande e-handelssökfunktion (sökförslag, kategorisök, receptförslag etc.). En speciell sökingång finns även för att hitta apotek. Det är en EPiServer Commerce av Visma Avensia (EPICS paketeringen). Sajten har vidare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. vad hände med avensia på apotek hjärtat? ut med huvud först?

  2. Det handlar inte om någon leverantör som åkt ut med huvudet före. Projektet övergår i förvaltning, vilket hanteras av Visma som hela tiden haft huvudansvaret för kunden och affären.

  3. Jag har från väldigt säkra källor info om att Avensia har tagit fram hela e-handelslösningen utan inblandning av Visma, Visma står endast för förvaltning och har i projektet tagit fram viss content-funktionalitet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.