Apotek hjärtat e-handel live på EPiServer och eSales

In Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Nya responsive commerce lösningen Apotekhjartat.se är släppt. Den nya sajten är responsiv, däremot i bara två steg, och erbjuder fri frakt över 300:- SEK (vilket även kassan lockar med). Dessutom finns "Populära produkter" (från Apptus eSales) på framsidan, en menynavigering som i flera steg utgår från behov samt en omfattande e-handelssökfunktion (sökförslag, kategorisök, receptförslag etc.). En speciell sökingång finns även för att hitta apotek. Det är en EPiServer Commerce av Visma Avensia (EPICS paketeringen). Sajten har vidare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. vad hände med avensia på apotek hjärtat? ut med huvud först?

  2. Det handlar inte om någon leverantör som åkt ut med huvudet före. Projektet övergår i förvaltning, vilket hanteras av Visma som hela tiden haft huvudansvaret för kunden och affären.

  3. Jag har från väldigt säkra källor info om att Avensia har tagit fram hela e-handelslösningen utan inblandning av Visma, Visma står endast för förvaltning och har i projektet tagit fram viss content-funktionalitet.

Leave a Comment