Apotek hjärtat e-handel live på EPiServer och eSales

In Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Nya responsive commerce lösningen Apotekhjartat.se är släppt. Den nya sajten är responsiv, däremot i bara två steg, och erbjuder fri frakt över 300:- SEK (vilket även kassan lockar med). Dessutom finns ”Populära produkter” (från Apptus eSales) på framsidan, en menynavigering som i flera steg utgår från behov samt en omfattande e-handelssökfunktion (sökförslag, kategorisök, receptförslag etc.). En speciell sökingång finns även för att hitta apotek.

apotek hjärtat

Det är en EPiServer Commerce av Visma Avensia (EPICS paketeringen). Sajten har vidare e-legitimation inloggning (Sirius IT) samt nyss nämnda Apptus Esales (som även listar ”Andra har köpt” och ”Nyheter”) och Google Tag Manager påslaget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Galen releasetakt hos Grebban, avtäcker ny ID, UX och design för Apohem i omfattande projekt

Visma/Avensia pratade redan i april om att de tekniska delarna av installationen var klara, men projektet i sin helhet med contentarbete och test ska löpt enligt plan fram tills idag.

Som nämnts tidigare tog projektet flera turer kring av vem och hur det skulle implementeras, men Visma bestod i blandningen. Det med viss hjälp av EPiServer-underkonsulter från Avensia, de finns däremot inte länge kvar i projektet.

Lite testdata låg kvar och skräpade i skarp miljö vid lansering.

 

 


Kommentarer

  1. vad hände med avensia på apotek hjärtat? ut med huvud först?

  2. Det handlar inte om någon leverantör som åkt ut med huvudet före. Projektet övergår i förvaltning, vilket hanteras av Visma som hela tiden haft huvudansvaret för kunden och affären.

  3. Jag har från väldigt säkra källor info om att Avensia har tagit fram hela e-handelslösningen utan inblandning av Visma, Visma står endast för förvaltning och har i projektet tagit fram viss content-funktionalitet.

Leave a Comment