App-hysteri, behövs OpenAppmkt Web Appar?

In iPhone, Javascriptramverk, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Behövs verkligen det här? Blir det inte lite av en gigantisk bokhylla för en handfull HTML5-titlar? Tidigare i oktober infann sig en viss hype kring web-app'ar och en cental, Cydia-liknande mobil- och webbsajt kallad OpenAppmkt fick en del utrymme. Sajten demonstreras på iPhone och kretsade kring klassiska Safari iPhone +-bokmärkesfunktionen "Lägg till på hemskärmen" i en java-scriptad, guidad variant. Halvsnyggt, men rätt lamt. Bra för eftersatta mobil-OS som Windows Mobile 7 och Symbian, men för resten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention App-hysteri, behövs OpenAppmkt Web Appar? | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment