Appar från TUI och Länsförsäkringar vinner Red Dot Award

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Representanter från TUI Bamseklubben och Länsförsäkringar berättar att deras svenska appar vunnit prestigefyllda priset Red Dot Awards 2017. Länsförsäkringar jobbar med DareSay (tidigare Screen Interaction) i Stockholm för sin app. TUI med deras svenska marknadsavdelning i spetsen har vunnit ett globalt pris för “high design quality” med sin Bamseklubben app. Spelutvecklingen byggdes av BBH Stockholm i Unity 5.6, appen är integrerad mot Google Analytics och videos hostas på Britecove. Under dom 2 första sommarmånaderna ska spelet ha...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.