Apple Cupertino nekade Aftonbladet hockey-app i tid

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Kategorin försenade appar har fått två tillskott. Sportbladets nya hockey-app för säsongen 2010/11 stod inte klar till Elitseriens premiär den 15 september. Det är givetvis approveprocessen i Cupertino som spökar. Förra årets Din Klubb-appar är indragna från Appstore. iPhone-appen Superbörsen för sportresultat finns dock. Aftonbladet beklagar fördröjningen genom att erbjuda SMS-besked när den är klar. Även omdömessajten Reco lockar med beta-invites i väntan på att (om?) få sin app klar.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Apple Cupertino nekade Aftonbladet hockey-app i tid | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Vi jobbar på det, vill inte släppa något som inte rockar. Det finns för många meningslösa app-satsningar som aldrig blev mer än en blek kopia av webbversionen. Vi vill tillföra extra dimensioner i vår app. Så nog blir den klar alltid… så smångingom :)

Leave a Comment