Apple godkände TV4 Play appen, inte SVT Play ännu

In iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Framtiden för mobil on-demand TV ser ljus ut. Apple valde att godkänna TV4 Play appen SMS:ar en påtagligt nöjd Morris Packer. Han hotade ändå med att kedja fast sig med tejp i en Apple-butik i Stockholm om inte deras arbete med TV4 play-app'en skulle godkännas. App'en går att ladda hem här och kommer nog under morgondagen att toppa de populäraste gratis apparna. Ännu är inte SVT Play appen godkänd men då de två är mycket snarlika...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.