Är framtidens webbforumlär en bot-dialog?

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ett intressant exempel på övervinna besöksflykten från omfattande forumlär tar Unbounces grundare Oli Gardner upp under Webbdagarna 2017 i Stockholm.De vill ta rygg på den tilltagande användaraccepten för chatbotar och, ofta i nedre högra hörnet, föra en direkt dialog med en robot eller människa. I ett nytt projekt på Github testas att i chattformat istället fråga om förnamn, efternamn, mail och så vidare. Gärna med den väldigt igenkända blåa Facebook Messengerdesignen. Tanken att inte exponera alla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.