Arbetsförmedlingen, Hyper Island och Google öppnar upp ny gratis utbildning inom digital marknadsföring

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Gustav Stadell från Google berättar att idag öppnar Google tillsammans med Almi, Arbetsförmedlingen, Hyper Island, Tjejer Kodar och Stockholm Stad upp dörrarna till en helt ny typ av utbildningsmodell och utbildningslokal mitt i Stockholm city. Satsningen är en del av moderniseringen och digitaliseringen av svenska Arbetsförmedlingen. Lokalen på Jakobsbergsgatan 34 är av den klassiska ”digitalt labb”-typen och kommer att erbjuda utbildningar inom digital marknadsföring, affärsutveckling, digitala vardagskunskaper samt olika typer av ”innovation”. Kursutbudet är anpassat för alla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon