Abetsgivare.nu, Acando, Arbetsförmedlingen, digital transformation, Itch, labb Nyheter, Wordpress

Arbetsförmedlingen labb inom Digital Transformation släpper Abetsgivare.nu

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ett av de större resultaten från Arbetsförmedlingens labbverksamhet släpps idag. Förmedlingen berättar att de efter Minihack, Google design-sprints-liknande arbete, Co-creation-workshops tillsammans med arbetsgivare och mängder av arbetsgivarintervjuer tagit fram Wordpress-webben Abetsgivare.nu. Satsningen ska vara en del av samarbetet tillsammans med Acando och byrån Itch.Sajten är en ny självservicetjänst för arbetsgivare med målet att underlätta deras kompetensförsörjningsutmaningar. Webbplatsen ska finnas till för att visualisera AMS tankar och idéer, samt ge en uppmaning till landets arbetsgivare att kommentera och bättre hjälpa till. Här kan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kritiken har mycket bestått av att man som arbetsgivare inte känner att man får den stöttning man behöver eller att Arbetsförmedlingen varit en bra part i samarbeten. Detta är en av de sakerna man försöker råda bot på genom att bjuda in dem till ett samlingsplats. Att en myndighet på detta sätt tar initiativ till var arbetsgivare ska träffas för att prata gemensamma problem är mycket positivt och förhoppningsvis ett steg på vägen till att bli en bra samarbetspart i rekryteringsfrågor.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.