ARC byter namn för fjärde gången, har 140 partners

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Gruppen äger ju en profilerad brand- och varumärkesbyrå i egna Kurppa Hosk, de vill säkert ha att göra och har massa idéer. Men det är ändå fascinerande hur ofta och hur många namn ARC passar på att lägga till eller förändra för sig själva.

Efter att döpt om sig från Curamando 2020, kort därefter lagt till ”Arise” (”ARC Arise Consultants Group”) och blivit en typ av del av lika Skandinaviska QNTM tar nu ARC till sig nya namnet Edira.

0%
tillväxt per år skryter bolaget med
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – Vi stödjer företag och ledning att bli ännu bättre. För hållbara transformation av verksamhet räcker det inte enbart strategi. Utförande är nyckeln. Våra hållbarhets-, digitaliserings- och innovationslösningar möjliggör för våra kunders transformationer.”

Säger Co-VD:n Måns Jacobsson Hosk.

Detta allt inför den egna, utökade USA-satsningen. Ett område man därmed delar med största konkurrenten NoA som kom in på den amerikanska marknanden genom att köpa upp Nansen och etablera bl a NoA Ignite/Making Waves i USA. Enligt egna siffror har ARC sedan starten växt med 42 procent varje år. Inte minst tack vare en i Norden oöverträffad takt inom M&A aktiviteter och byråförvärv. Det framgår inte om den siffran även gällde det utmanade fjolåret då ARC liksom alla andra aktörer i branschen fick se sig tvingade att skära ned på egna arbetsstyrkorna med 15-20%. Eidra drivs av aktiva grundare och har idag runt 140 partners.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Columbus köper upp större e-handelskonsult fokuserade på CRO för 40 Mkr