Årets Adobe Sneak Peak projekt redovisade i efterhand

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe har nyligen gått ut med flera nyheter som ursprungligen skulle ha presenterats vid Las Vegas-eventet Adobe Summit. Adobe bjuder MKSE.com på en summering av två nya tillägg, eller utvalda "Sneak Peak"-projekt, till Experience Cloud som har röstats fram och därmed inom kort kommer att släppas: ”Project Dually Noted” Med hjälp av Adobes nya projekt ”Dually Noted”, ett samarbete mellan egna Document Cloud och Adobe Experience Platform, ska digitala och fysiska dokument bättre vävas samman. Innovationen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon