Årets bästa Adobe Experience Cloud partners 2019 är..

In Adobe AEM, Adobe Marketo, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe har utset årets bästa partners inom EMEA under 2019. Det blev för helåret följande vinnare: Nordics: Isobar (som tackades av för arbetet med att sätta upp en Adobe Campaign etc. Centre of Excellence och flertalet vunna nya konton) DACH region: Prime Force (som har ett kontor i Sverige sedan 2017) France: Publicis.Sapient (även en huvudsponsor i år) UK: WPP Och API- och tredjepartsrelaterade priset för Exchange partner gick till flygbolagsfavoriten Amadeus. Som tydligen ska blivit...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon