Arken Zoo testar på Google Ads Store Visits för att se hur online konverterar i fysisk butik

In Adobe Commerce / Magento, Analys / Statistik, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Arken Zoo och Precis Digital berättar att de har anpassat husdjursbutikens omnikanal-ambitioner tillsammans med Google och sprillans Google Ads Store Visits. Tekniken för fysisk butiksdata bygger på anonyma, aggregerad statistik som sedan Google Ads kan skapa modellerade nummer på med hjälp av nuvarande och historisk data om antalet människor som tittar eller klickar på en digital annons och som sedan besöker en fysisk butik.

Arken Zoo består av närmare 100 fysiska butiker och en e-handel på Adobe Magento.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Precis Digital köper upp byrå, växer i norden på Hubspot och Salesforce

Google Ads Store Visits omnikanaluppdateringarna kallas för en del av Arken Zoos pågående arbete med att höja sin digital strategi. Hela Arken Zoos organisation ska efter ett riskkapitalförvärv ha omstrukturerats för att snabbare och bättre kunna möta kraven som kommer då man vill leverera en online/offline affär.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.