AstraZeneca återvänder till Episerver och Episerver Commerce

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Knowit Experience har övertalat AstraZeneca att satsa på en lokalt resursstark Episerver installation och Episerver Commerce igen. Läkemedelsjätten, med svenska rötter, valde så sent som 2017 att i en ny jätteinstallation av Adobe Experience Manager globalt rulla ut flera hundra webbplatser. Då försvann även svenska AstraZeneca.ses 10-åriga Episerver CMS installationer. Men en helt integrerad e-handelslösning har inte Adobe AEM kunnat visa upp innan sommarens Magento förvärv. Det har lett till att Episerver nu är tillbaka. Vilket ska glädja...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon