Atex Tablet Publishing Solution tar sikte på iPad och Galaxy

In Android, CDP, DMP, iPad, iPhone, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Där kom de! Och föga otippat är det ingen mindre än Polopolys storpublikationsfokuserade ägare Atex som blev först med en CMS-påhängsprodukt för Tablet Publishing. En tablet-interface enabler, inriktad på främst läsplattorna Apple iPad och Samsung Galaxy. Varav den förstnämnda just nu är på allas läppar och går med en rykande åtgång. Atex produktifierade modullösning heter Atex Tablet Publishing Solution och ska enligt Gustaf Sahlman (Atex Group Director, Products and Technology) ha designats för att hjälpa mediaföretag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.