ATG tar ned stämpelklockan, sätter upp Office 365 intranät och digital arbetsplats

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I samband med, historiskt stora, nylanseringar som ATG Sport har ATGs olika marknads- och IT-team även lyckats skaka fram en het del budget för digitalprojekt. Såväl internt som externt. Under Smarta Intranät konferensen i Stockholm på tisdagen (som MKSE.com är en sponsor till) presenterade ATG-medarbetarna Lotta Jansson, Corporate Culture Manager och Lizette Kotschack, Projektledare Digital arbetsplats detaljer om spelföretagets nya Office 365 intranät. "Vi monterade ned stämpelklockan så sent som år 2017, fram tills nyligen fick...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon