Attendos äldreboende blir mer digitala med finsk jättesurfplatta

In CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Flera av Attendos äldreboenden ska just genomfört ett pilotprojekt-år där de boende fått ta del av den nya finska jättesurfplattan, Yetitablet. Nu ska lösningen rullas ut skarpt i Sverige. Det är en 65-tums Android-surfplatta tänkt att underhålla de boende på bl a Attendo Fresta Södra Allé i Upplands Väsby. Målet med Yetitablet är att öppna upp en digital värld för de äldre. “ - Den nya teknologin kan öka både glädje och gemenskap, vilket i sin tur...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon