Atvhuset digitaliserar registreringar i ny e-handel, skapar unikt register för fyrhjulingar

In Nyheter, Check out/Kassasystem, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges största återförsäljare av fyrhjulingar, mopeder, mc scooter och tillbehör till ATV, ATVHuset har gått live med en ny ehandel berättar de för MKSE.com. Den nya e-handelslösningen har unik funktionalitet i form av en registreringsnummer sökfunktion som ingen annan aktör på marknaden erbjuder, enligt beställarna. Atvhuset hoppas det ska tillföra en unik köpupplevelse till marknaden, samtidigt som man tar man nästa steg och går in i Norge. Utmaningen med att sälja reservdelar och tillbehör (3300 SKU:er)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon