Authority startar upp nya affärsområden, ska utmana Curamando och Accenture

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fredrik Erixon berättar för MKSE.com att Authority idag tar klivet till att bli en helhetsleverantör inom digital affärsnytta. Detta genom att utöka egna erbjudandet inom strategisk kommunikation och datadriven affärsutveckling. Samma typ av utveckling vi sett hos Curamando genom sammanslagningar och t ex Accenture genom uppköp. Authority omsätter däremot lite mindre. 29 Mkr under helåret 2018. "– Med hjälp av vår djupa tekniska kompetens har vi skapat långsiktiga och lönsamma digitala lösningar för våra kunder i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon