Avanza Bank adderar Drupal och WordPress till Adobe AEM upprättning

In Drupal, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Avanza Bank valde att lägga nya IR-sidorna på en Drupal och PHP, trots den större upphandling av javabaserade Adobe AEM bolaget gjorde för några år sedan.Alert IR har utvecklat, designat och skapat det nya konceptet för Avanza Bank corporate-webb. Den responsiva webbplatsen är anpassad för alla börsregler och erbjuder börsticker, vissa genvägar med ikoner, engelsk variant och enklare layout. Flera WordPress-bloggar länkas in för att ge individuella författare ett eget publicistiskt gränssnitt, bland annat en populär sparblogg av Claes Hemberg....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.