Även Porsche.se nylanserad, KnowIT tar över Episerver referensen

In CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Som en uppföljning på nyheten om Porsche Stockholms nya e-handel vill Knowit påpeka att de är Porsche Sverige VGS partner (tog över efter Mogul) och att de nyligen lanserat nya Porsche.se på Episerver.I arbetet med porsche.se ska även nya sidor för samtliga Porsche Center i Sverige ingått. Dessa delprojekt väntas lanseras inom kort enligt Bengt Ybe. Sajten då? Sajten sportar en central Porsche Social feed från globala Instagram, Twitter m fl. Lite lustigt är att carousel'en inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment