Avensia köper bolag, hoppas konvertera engelska retail trend intresserade och innovationsrådgivnings-kunder

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avensia har dragit nytta av att man kan få fram likvida medel och nytryckta aktier som ett noterat bolag. De offentliggör under morgonen förvärvet av en engelsk e-handelsrådgivare som omsätter runt 3 Mkr. Brittiska bolaget Insider Trends hjälper stora detaljhandlare och varumärken med att skapa kundupplevelser i fysisk detaljhandel. Främst genom en egen rapport man tar fram inom retail (som man därefter även föreläser om) samt olika innovations, kundupplevelse-workshops. Den internationella kundbasen bestående av större detaljhandlare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon