AWS om IoT, kossor med 2,5m mätpunkter samt Husqvarnas nya robotgräsklippare

In Analys / Statistik, CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Blockchain är på väg att ebba ut men IoT ligger fortsatt högt upp på Gartner Hype Chart år efter år. IoT-produkter var även de första nya släppen AWS meddelande om inför årets RE:Invent evenemang. Det i form av Amazon Lookout for Equipment, Amazon Lookout for Vision och AWS Panorama Appliance som ska ge speciellt IoT-stöd för att övervaka industrier, verksamheter och pilotprojekt inom Internet of Things och t ex digital twins. I ett samtal under onsdagsmorgonen tillsammans...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon