Axfood Middagsfrid släpper ny ID och ny e-handelsupplevelse på en Viskan

In E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Middagsfrid lanserar ny sajt på ny e-handelsplattform och har valt Viskan som partner. Middagsfrid, som är en del av Axfood, ska ha genomgått en större förändring med nytt lager i Årsta och ny leverantörspartner i Gordon Delivery. Nu har de även lanserat sin nya grafiska profil och ny e-handel.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – När vi nu lanserar nästa version av Middagsfrid har vi inte bara stärkt upp vår tekniska plattform och våra leveranser, utan också lyssnat till vad våra kunder vill se hos en modern matkasseleverantör. Vi bygger vidare på Middagsfrids själ – med fokus på goda recept och riktigt bra mat. Den nya e-handelsplattformen gör det möjligt för oss att förtydliga köpflödet för kunderna samtidigt som vi kan erbjuda större flexibilitet, mer variation och nå ut med hälsosamma och smakrika matkassar till en större del av landet.”

Säger Malin Wiklander, VD på Middagsfrid. Numera ska det gälla ett större fokus på hälsa, inspiration och enkelhet för att öka kundernas flexibilitet att välja och kombinera olika rätter och recept. Inte olika framgångsrika Hellofresh. E-handelsplattformen ska även förenklat hanteringen av prenumerationer för kunder och Middagsfrid.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Oscar Jacobson byter e-handelsplattform, in med NoA Ignite och Centra

För elva år sedan släpptes en iteration av middagsfrid på WordPress av Designstationen.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss