Bank för alla och gränsöverskridande galleriasök, isländska Kosmos & Kaos tar sin innovation till svenska WeWork

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Isländska Kosmos & Kaos har beslutat att ta sina tjänstedesign/service design och UX-kunskaper till Sverige. I höst ska ett nytt kontor öppnas upp i WeWork Stockholm. Svenska vd:n Ingi Már Elvarsson blir ansvarig för det nya lokala verksamheten. Det som gjort Kosmos & Kaos framgångsrika på ön är bland annat att: Kosmos & Kaos har på uppdrag av Islands största shoppingcenter Kringlan bland annat utvecklat en digital strategi för att locka kunder till gallerians runt 180...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon