Bannerflow favoritverktyg när Digitala Inhouse trenden fortsätter

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I några nya kundcase från svenska bannerproduktions- och digitala kampanjstödsverktyget Bannerflow återfinns flera av de mest tongivande svenska företagen och reklamköparna som satsat på egna, digitala inhouse marknadsavdelningar det senaste året. De företag som i stor omfattning valt att ta hem och själva styra allt från koncept, martech-stöd till content och den tillhörande analys, SEM-, SEO- och CRO-hanteringen (de listas även i denna Resumé-artikel). Bannerflows VD Nicholas Högberg verkar ha sökt upp sin gamla arbetsgivare Tre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon