Bannerflow favoritverktyg när Digitala Inhouse trenden fortsätter

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I några nya kundcase från svenska bannerproduktions- och digitala kampanjstödsverktyget Bannerflow återfinns flera av de mest tongivande svenska företagen och reklamköparna som satsat på egna, digitala inhouse marknadsavdelningar det senaste året. De företag som i stor omfattning valt att ta hem och själva styra allt från koncept, martech-stöd till content och den tillhörande analys, SEM-, SEO- och CRO-hanteringen (de listas även i denna Resumé-artikel).

Bannerflows VD Nicholas Högberg verkar ha sökt upp sin gamla arbetsgivare Tre och sett till att deras nya, och snabbväxande inhouse martech-gäng använder verktyget för bannerproduktion och mer agil digital marknadsanpassning.

Vi har mer på samma ämne:  Optimizely köper upp Welcome martech och marketing orchestration platform

Även Telias främsta rådgivare inom digitala inhouse-grupperingen och ”Marketing Transformation” satsningen Three Stars, Peregrine, stödjer öppet Bannerflow som ett av verktygen för denna typ av intern transformation.

eBerry, Nordic Choice digitala inhouse-gäng under ledning av Lisa Farrar har köpt på sig Bannerflow-licenser för samma typ av digital annonsproduktion.

Liksom stilbilande Klarna, med David Sandström (som framgår av denna föreläsning), som är en Bannerflow användare för produktion av egna variationerna på digitala annonsering och alla Smooth banners.

Vi har mer på samma ämne:  Telco'n Orange satsar stort på anpassade Saleforce-plattformar och RPA

Här är en föreläsning där Martin Edenström från MKSE.com går igenom den digitala inhouse-trendens påverkan på den svenska annonsmarknaden och alla svenska marknadsavdelningar.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss