Bara 309  svenska webbplatser klarar omfattande a11y-testet, storslam för Sitevision

In Nyheter, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Funka, tidigare FunkaNu, är fortfarande ett etablissemang inom tillgänglighet, a11y (accessibility) och mallar, processer samt sätt att tillämpa detta i Sverige. Sedan ett tag tillbaka redovisar även Funka den egna genomgången Funkas Inkluderingsbarometer. Det är en ny digital tillgänglighets- och digital inkluderingslista kring Sveriges mer tillgänglighetsanpassade webbar. I årets lista är det en storslam för svenska Sitevision gällande förstaplaceringarna.

0 %
av alla webbar misslyckades i testet
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Sitevision står för hela 62 procent av alla förstaplaceringarna i listan. Dock så är det en dyster totalsumma.Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Utmanande legacy på Green Cargo, Low code ovanpå blev lösningen