Battery Box senaste digitaliseringsinitativet från Husqvarna och HiQ

In iPhone, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vad är en trädgårdsredskapstillverkares motsvarighet till Daimlers digitala transformationsprojekt Car2go eller Volvo Geelys nya carpool-idé och bilmärke Lynk&Co? Att hyra ut sina finaste maskiner via blåtand och jätteboxar på ett köpcentrum, så klart. Då det börjar röra på sig hos aktörer som Hygglo.se (de har redan mängder med Husqvarna listade) tyckte ett Husqvarna under förändring att det var dags att snabbt äntra uthyrningsindustrin.Miljömedvetenhet, hållbarhet och innovation är målsättningarna. Det går för Stockholmare med start i maj att hyra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.