Best of Brands och Johnells släpper nya digitala flaggskeppsbutiker

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal, Storyblok by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Best of Brands och Johnells släppte just sin nya digitala flaggskeppsbutk www.bestofbrands.com med nya plattformar och partners. Fokus ska vara att erbjuda kunder samma smidiga shoppingupplevelse som i de fysiska butikerna.

0 Mkr
kostade Best of Brands att köpa upp
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Allt ligger på en lite mer ovanlig Crown ”Ultra Fast Headless Ecommerce” som ligger ovanpå Svelte javascriptramverket. Johnells valde samma typ av front för tre år sedan tillsammans med bl a Norce. Då kallades lösningen ”Troligen en av de snabbaste e-handlarna i världen”. En fåtal år gammal webbplats på Storyblok/Ventanas 95 ersätts hos Best of Brands.

”- Vi hade sen tidigare en kollega inne på Best of Brands, vilket såklart hjälpte i uppstartsfasen där vi omedelbart tog på oss ett övergripande kommersiellt ansvar och formulerade målbilderna för Best of Brands, Yaytrade och Johnells samt delegerade ansvarsområden inom teamet. Tack vare täta kontakter med ledningen på Best of Brands kunde vi förbli snabbfotade och nå uppsatt deadline för lansering.

Säger Veronika Tynnerman, Project Lead. Förvärvet av Johnells är en del av en större strategi av den norska aktören Jotunfjell Partners, som nu utökar alltså breddar sin portfölj med Johnells samt Yaytrade, en marknadsplats för digital utförsäljning, utöver de tidigare innehaven av Brothers och Best of Brands.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Årebolaget bygger nytt på en anpassad Ventanas95 Centra med Storyblok