Johnells lanserar nytt på Jetshop och Crown, ska vara ”snabbaste e-handeln i världen”

In Jetshop / Storm Commerce, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu är PWA och prestandaracet tillbaka. Med alla möjliga svenska e-handlare som påstår att just deras lösning är snabbast i landet. Idag visar det sig att Johnells lanserar nytt och då kommer lanseringen med epitetet "Sveriges snabbaste modesajt". Sajten ska vara upp till 500% snabbare än konkurrenternas menar teamet bakom. Detta ska Johnells uppnått med hjälp av en helt ny teknisk plattform, med headless-ramverket Crown från svenska Hyperlab ovanpå en Jetshop Commerce. Allt byggt enbart för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon