Björn Borg bygger ny Unified Commerce CRM och lojalitetssystem, belöningssystem på gång

In Adobe Commerce / Magento, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nygamla Voyado-kunden Björn Borg har uppdaterat sin lösning från 2015/2016 till nya Voyado samt slagit ihop den med snabbväxande kassasystemet Sitoo. För att skapa en mer sömlös kundupplevelse samt ett "Unified Commerce" program. I projektet ska Björn Borgs kopplat in alla datapunkter som de har på en kund (t.ex. enhet, butiksbesök, engagemang, intresseprodukter) och försökt nyttjar dessa insikter för att prata direkt med kunden. Framöver har företaget planer på ett belöningssystem till... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon