Blekingetrafiken handlar upp nya partners inom digital marknadsföring

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Region Blekinge har för Blekingetrafiken upphandlat nya digitala kommunikationslösningar samt upplevelsebaserad marknadsföring och Milou Communication berättar att de tillsammans med sin samarbetspartner Paraply Produktion har blivit utsedda till leverantörer. Avtalet trädde i kraft i mars och gäller två år med option på att förlänga upp till två år ytterligare. Blekingetrafiken.se är en Episerver användare sedan många år tillbaka, även då tillsammans med byrån Milou. " - Vi är oerhört glada över att få chansen att framåt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon