Bombardier rullar ut Adobe Experience Manager för ökad effektivitet

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu ett världsföretag håller som bäst på att rulla ut sin nya Adobe Experience Manager svit. Det är Bombardier som har fått upp en AEM på Bombardier.com och nu står bl a Sverige på tur för implementation av fordonstillverkaren nya multi-site management lösning. Just nu ligger Bombardier.se kvar på sin sparsmakade, gamla webbsetup. Men Bombardier strävar efter att att lokala webbsajter ska använda den nya plattformen. Allt baseras på en ny global corporate strategi där Bombardier söker ökad effektivitet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.