Bonnier köper in voice-projekt av Talking To Me och Talkamatic

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bonniers innovationshubb Bonnier News Next har inlett ett nytt voice-projekt tillsammans med Voice Design byrån Talking to me samt Talkamatic, som jobbar med Conversational AI. Det Bonniers innovationsgäng vill uppnå är att att bygga den röststyrda nyhetsförmedlaren för framtiden. Matilda Ljudén, business developer vid Bonnier News Next säger att: “ - Vi vill upptcäka alla möjligheter inom området med målet att hitta nya sätt för användare att interager med nyheter – och nya sätt för mediaproducenter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon