Borås stad leverade 126 499 luncher via ny app, tog 24h att utveckla

In Android, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När coronapandemin drabbade det lokala näringslivet i Borås behövde staden hjälp med snabba tekniska lösningar för att mildra effekterna. En av initiativen var gratis luncher för avhämtning för hemmastuderande gymnasieelever. På mindre än 24 timmar tog Optidev fram en applösning som gjorde så att alla elever fick sin lunch via olika caféer och restauranger. Varje gymnasieelev fick en personlig QR-kod via mejl som hen sedan kunnat scanna med hjälp av Optidevs app på anslutna restauranger och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon