Boxon ersätter Magento med Episerver Commerce, ny leverantör

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den sex år gamla Magento-installation som Boxon haft med två olika leverantörer har gjort sitt. Consid Helsingborg med Christian Rydström tar över kontot och lägger lösningen på en Episerver CMS och Episerver Commerce. Företagets externwebb, e-handel och extranät ska samlas under en och samma Episerver-plattform från och med 2018. "- Boxon är inne i en spännande fas och vi ser en stor möjlighet att sy ihop och spetsa vår digitala närvaro. Vi har ett mycket starkt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon