Bra Sommarmöbler ökar med 500 procent på Adobe Magento e-handel med Weld

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bra Sommarmöbler startade 1995 i Göteborg. Företaget har idag tre butiker men e-handeln (brasommarmobler.se) växer snabbast. Bra Sommarmöbler använder Weld integrerat med Magento e-handel för webbplatsen samt för olika landnings- och kampanjsidor. Weld används främst kring designuppgifter samt schemaläggning för att skapa kampanjer i förväg. " - Innan vi började använda designverktyget Weld var vårt främsta problem att det tog för lång tid att skapa nytt innehåll, vilket innebar att vi inte uppdaterade vår webbplats så ofta som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon