Bra Sommarmöbler ökar med 500 procent på Adobe Magento e-handel med Weld

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bra Sommarmöbler startade 1995 i Göteborg. Företaget har idag tre butiker men e-handeln (brasommarmobler.se) växer snabbast. Bra Sommarmöbler använder Weld integrerat med Magento e-handel för webbplatsen samt för olika landnings- och kampanjsidor. Weld används främst kring designuppgifter samt schemaläggning för att skapa kampanjer i förväg.

” – Innan vi började använda designverktyget Weld var vårt främsta problem att det tog för lång tid att skapa nytt innehåll, vilket innebar att vi inte uppdaterade vår webbplats så ofta som vi ville. Tidigare var arbetsflödet att vi började i Photoshop och sedan laddade upp det till vår webbplats och sedan anpassade materialet där. Nu arbetar vi med materialet direkt i Weld och kan sedan publicera på hemsidan utan att behöva tänka på komprimering av bilder eller andra justeringar, allt detta löses av Weld.”

Säger Simon Forslund, e-handelschef på Bra Sommarmöbler i ett uttalande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Omniarchs topplista gällande svenska e-handelsplattformar

Den nya e-handelsplattformen ska lanserats 2014, Weld kom in några år därefter och satsningen ska sedan haft en tillväxt på över 500%.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss