Braathens Aviation valde Sitecore som intranät

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Braathens Aviation har byggt sin nya intranät plattform på Sitecore CMS. "Intranetlösningen" ska inkludera "web 2.0-funktionalitet såsom taggning av innehåll och bloggfunktion". Den där meningen från Sitecore's pressmeddelande lät inte helt övertygande... Men med  intranätet på plats hoppas Braathens Aviations att deras medarbetare enkelt och interaktivt ska ta del av organisationens uppdateringar samt skapa eget innehåll. Officiella hemsidan Braathens.eu ligger dock på en Java / Open Source Jakarta Turbine CMS i form av Tibet Server 5.0....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.