Bugaboo live med ny global Salesforce Commerce Cloud på 150 dagar

In Nyheter, E-handel, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Henrik Salzmann från Salesforce berättar att ledande barnvagnstillverkaren Bugaboo just har gått live med en ny globala implementation av en SaaS e-handel på bugaboo.com. Det finns bland annat en ny svensk version av e-handeln. Projektet ska ha gått från ax till limpa på enbart 150 dagar. Inte färre än 25 olika landswebbsajter migrerades och nyskapades i sin helhet på Salesforce Commerce Cloud under den projekttiden. Det skapades även en helt ny produktkonfigurator, en Page Designer, ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon