Byggare med iPad Mini ogillar e-handel, Beijer Bygg gjorde app

In HCL Commerce, iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Beijer Byggmaterials byggarkunder har påpekat att deras vanliga WebSphere Commerce e-handel är alltför anpassad för desktop användare. Dessutom innehöll den för många koder att komma ihåg och det var allmänt jobbigt att logga in. Nu ska en tablet-lösning och app lösa detta med automatinloggning (efter första besöket) och enklare, tumvänlig uppbyggnad. Tydligen är en iPad Mini inte alltför ovanlig ibland målgruppen, den ska "få plats i fickan på en snickarbyxa". Kunderna ska nu på denna direkt se vilket byggvaruhus de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.