C More designar om och uppdaterar egna apparna

In Android, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inför helgen rullade C More, del av ‎Telia Companys nya affärsområde för medier (tidigare TV4-gruppen‎), ut den större nya design- och plattformsuppdatering ett inhouse team tillsammans med externa konsulter jobbat på den senaste tiden. Hela iOS och Android appen har skrivits om för 2020. Nya C More apparna ska ha fått nya fokusområden, ny navigation och en mängd anpassningar utförda för den moderna, mobila streaminganvändaren. C More är ett samlingsnamn på streamingtjänsten och betal-tv-kanalerna som sänder till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon