Camelonta bakom kampanjsajt för Installatörernas Utbildningscentrum

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Camelonta har släppt en ny webbsida på Camelonta CMS 5.2 som ska locka studenter till Installatörernas Utbildningscentrum (IUC). Beställare var Pernilla Knutsson. En tydlig och uppmuntrande/uppmanande historia som gör det den ska. Några features som den mindre CMS-tillverkaren är nöjda med: Auto-anpassning för mobila enheter Excel-kopplade ansökningsformulär Sökfunktion med autocomplete...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment