Capgemini Backelite vinner priser för nya Statoil.com

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cirkle K har tagit över alla våra svenska bensinstationer, men Statoil lever fortfarande kvar som ett modernare energibolag. Med en helt ny digital identitet nu 2017. Nya Statoil.com, framtagen av UX-gänget på Capgemini Backelite, har i februari 2017 nominerats till en CSSDesignAward och det är lätt att se varför.Statoil.com iscensätter en innovativ menyhantering med mer animation än brukligt. Menyn förminskas till ett trevligt ikonmanér på mindre skärmar. Webben jobbar med en sektionsscroll av vertikala prickar för snabbare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment