Capgemini köper 300 man stor Salesforce Commerce Cloud specialist, hyllas av Benioff

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Capgemini fortsätter sitt bet på Salesforce och specifikt Salesforce Commerce Cloud med ett andra förvärv av en av världens ledande experter på plattformen. Idag köps Lyons Consulting Group, LLC upp med 300 anställda i USA och England, specialiserade på e-handelsplattformen med kunder som GoPro, Titleist, Footjoy, Timex, Sugarfina, Bowflex, Johnnie-Q och Bayou Steel. Huvudkontoret finns i Chicago, fem andra kontor finns i USA och två i Europa. Capgemini köpte i mars 2017 Salesforce Commerce Cloud-fokuserade Itelios med kontor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.