capgemini, Capgemini Invent, labb, service design Nyheter, Salesforce

Capgemini sjösätter Capgemini Invent med 180 anställda i Sverige

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag lanseras Capgemini Invent, en ny sammanslagen, global affärsenhet som inkluderar de tvärdiciplinära styrkorna i tidigare varumärken och affärsenheter som Capgemini Consulting med LiquidHub, Fahrenheit 212, Idean, Adaptive Lab och Backelite.

capgemini, Capgemini Invent, labb, service design Nyheter, Salesforce

Fokus är att hjälpa företagsledare att staka ut kursen mot framtiden och ge dem de rätta verktygen för att nå dit. Den globala enheten består av ett team på mer än 6 000 personer fördelat på 30 kontor och med 10 kreativa studior/labb över hela världen. I Sverige utgör Capgemini Invent 180 medarbetare och leds av Ulf Holmgren.

Vi har mer på samma ämne:  Nya Axfood.se live på Episerver DXC, behåller SAP Commerce och Salesforce i plattformsstrategin

Capgemini har de senaste 18 månaderna satsat stort på förvärv inom service design, innovation, kreativitet och tillhörande CX-teknologi som Salesforces produktsvit.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.