Carglass Sverige lanserar högkonverterande bokningsflöde på Contentful av ny leverantör

In Contentful, Nyheter, Static Site Generator by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Affärsutvecklingsstrategen Cecilia Hjertzell berättar för MKSE.com att Carglass Sverige samt Carglass.se sett dagens ljus efter en omfattande CMS-upphandling och ett digitalprojekt som löpt sedan våren 2016.Carglass har samarbetat med finska webbyrån Futurices nya verksamhet i Stockholm för att ta fram koncept, UX och även hela den tekniska lösningen. Som återfinns på SWSG-lösningen Contentful med tyskt huvudkontor. Ramverket ska ha använts som alternativ till ett mer klassiskt CMS. Därtill ska en microservicelösning tagits fram ovanpå Contentful. Den ska hjälpa Carglass att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment