Carla elbilshandel köper in nytt e-handelsstöd, bygger ”automotive” team

In Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Contentful headless CMS, Hotjar och Hubspot CRM/Marketing Automation användaren Carla ska jobba vidare på och styra upp egna e-handeln bättre. Carla har 100 anställda som jobbar med att göra det enklare och tryggare att köpa en prisvärd elbil online. Nu satsar nya CMO Marika Baltscheffsky även på en ny ehandel Growth Program insats med en inledande förstudie, eller Digital Assessment av Omniarch.

0 st
anställda har elbilsbolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Sajt, erbjudande och betalda kanaler ska ses över samtidigt som omnikanaler strömlinjeformas. Arbetet ska första och främst uitgår från att ”lära känna kundens affär. Se över alla kundresor och hur de bäst anpassas för att sälja begagnade elbilar. Ett ”automotive” team med digitalt fokus ska sättas samman.

”- Vi har kommit igång och är förväntansfulla. Teamet som Omniarch och Beet har tillsatt är grymma, de tillför kompetens och resurser till vårt team. Det ska bli intressant att få deras ”utifrån-analys” på vår sajt och erbjudande.”

Säger Marika Baltscheffsky somDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Miljardbolaget marknadsför sig via Gartner Peer Insights, 206 recensenter har bl a fått presentkort på 200 SEK