Castellum tar in ny partner för Digital transformation

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Castellum, ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige, har ett totalt fastighetsvärde om cirka 71 miljarder kronor. Nu har man dessutom en ny partner inom digital transformation. Det är Great Works Magnus Wålsten som berättar att fastighetsbolaget anslutit till byråns exklusiva kundlista där Absolut, Danica och Humanium finns sedan tidigare.Som MKSE skrivit om tidigare jobbar Great Works med bl a labbverksamhet, rapid prototyping och motsvarande strategier (vissa konkurrenter har under 2017 t ex även börjat med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.