Cellbes anpassar och utbildar sig inom marketplaces, jobbar dedikerat med returgrad

In Amazon, E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt är inte Amazon FBA etc. upplägg när det gäller marketplace konsultation. E-handelsrådgivarna på Omniarch berättar att de ska hjälpa Cellbes of Sweden att växa på Zalando. Under slutet av 2022 ska Cellbes of Sweden börjat att sälja via Zalando för att öppna nya dörrar mot Europamarknaden. Försäljningen ska därefter ha ökat månad för månad.

0 mån
har projektet pågått
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Uppdraget ska ha bestått av ett etablerade flöden har anpassas och skapas på nytt för Cellbes. Marknadsplatsens ansvariga på bolaget har även utbildats, få den kunskap de behöver och fått tagit del av alla regelverk och rekommendationer som finns så att de efterföljs. En stor utmaning är bl a den höga returgraden som finns ute i Europa, vilket sätter press på logistikflödet och lönsamheten. Cellbes of Sweden har tillsammans med Omniarch gjort flertalet justeringar av det sortiment som säljs på Zalando, och insikter om kundens returanledningar har bidragit till beslut om marknadsföringsstrategier.

“ – Vårt samarbete med Omniarch har varit av stor vikt för att vi snabbt kunde få framgång på Zalando”. Omniarchs team har tillfört klarhet i våra processer och underlättat navigeringen i den ganska komplexa verklighet som Zalando kommer med. Tack vare Omniarch har Cellbes uppnått konkreta resultat som bidragit till att stärka vårt erbjudande ute i Europa.”

Säger Viktor Brorsson, Sales & Marketing Controller, Cellbes. Cellbes köpte hösten 2021 upp en ny SaaS baserad e-handel på Norce.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Teknikmagasinet satsar på drop-ship, perf och upplevelse i nytt Norce och Contentful projekt