CGI och Acando nära att slås ihop i 4,3 mdr affär

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

CGI vill köpa Acando i ett bud värt 4,32 miljarder kronor. Acando, som består av de på MKSE.com välbekanta bolagen Connecta, Itch, Daytona och Transformator, har en styrelse som enhälligt rekommenderar budet. Kandensiska konsultjätten CGI (tidigare Logica och dessförinnan WM-data) vill med förvärvet stärka sitt erbjudande i Nordeuropa och Tyskland. Ett köp av Acando skulle också innebära ett tillskott på fler än 2 100 konsulter från Acandos kontor i Sverige, Norge, Tyskland och Finland samt från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon